Afbeelding

Heren Intermezzo onderuit tegen Yum, dames verslaan Volley Zuid met 4-0

MIDDELHARNIS - Op 3 oktober was het de tweede thuisspeeldag voor Intermezzo. Vanaf 14:00 uur werd er fanatiek gevolleybald. Dit keer alleen zonder publiek, maar met een livestream. Het was een groot succes, ouders en andere supporters van het thuisteam en uit-team konden meekijken via de livestream die druk bezocht was.

Heren 1 van Intermezzo speelde zijn 3e competitiewedstrijd tegen Yum. Na 2 eerdere overwinningen troffen de heren nu een stugge tegenstander. Dat bleek al gelijk de eerste set. Yum was iets beter en trok de set verdiend naar zich toe. De tweede set was Intermezzo de betere. Een 1-1 tussenstand was het gevolg. Daarna volgde een inspannende gelijk opgaande strijd. Zowel in de derde als de vierde set kreeg Intermezzo setpunten. Het lukte ze helaas niet te verzilveren. Beide keren was het voor Yum wel raak. Een 1-3 nederlaag was helaas het gevolg. De heren kunnen wel met opgeheven hoofd terugkijken naar deze wedstrijd. Op naar de volgende wedstrijd bij Hou stand in Rotterdam. Heren 1 bestond uit Pieter Bal, Bastiaan Driece, Jan Kastelein, Micha Robijn, Stan van Heemst, Erik Philips en Marc van Biert.

Dames 1 won met 4-0 van Volley Zuid DS6 en mogen zaterdag het opnemen tegen Fusion in Rotterdam. Het nieuwe combinatieteam Forza/Intermezzo had afgelopen weekend helaas weer geen wedstrijd, twee eerdere wedstrijden zijn namelijk uitgesteld door corona bij de tegenstander. Maar hopelijk mogen ze het aankomende zaterdag gaan opnemen tegen Volley Zuid.

Intermezzo MB3

Intermezzo MB3 speelde zaterdag tegen Move4U/MVC MB1. Helaas zonder publiek en met mondkapjes in de openbare ruimtes. Ook nog wat maatregelen op hygiënisch gebied. Allemaal noodzakelijk, maar het brengt toch een wat andere sfeer met zich mee. Geen yells, geen aanmoedigingen vanuit het publiek. Gelukkig was er een livestream van alle wedstrijden via YouTube. De ouders die moesten rijden, konden in het bar gedeelte van De Staver op gepaste afstand meekijken met hun team. De andere ouders konden vanuit huis meekijken. De eerste set namen de gasten direct het initiatief en binnen no time stond Intermezzo flink wat punten achter. De meiden herpakten zich en trokken de stand aardig bij, maar de eerste set werd verloren met 21-25. De tweede en derde set domineerde Intermezzo. De meiden speelden pittiger en goed in drieën, met mooie rally's die vaak werden gewonnen. De sets werden gewonnen met 25-17 en 25-13. De vierde en vijfde set was Intermezzo niet scherp en geconcentreerd genoeg, die gingen verloren met 15-25 en 2-15. Volgende week zaterdag is meteen de kans op revanche, als Intermezzo uit speelt tegen hetzelfde team.