Afbeelding
Foto:

Studio Hem&Haar krijgt nieuwe eigenaar

NIEUWE-TONGE - Per 1 november neemt Thonie uit Ooltgensplaat kapsalon Studio Hem&Haar in Nieuwe-Tonge over. De kapsalon gaat verder onder dezelfde naam en met hetzelfde kappersteam. Thonie is een ervaren dames- en herenkapper die zelf ook een aantal dagen in de week aanwezig zal zijn.

Susan van Doorn, de huidige eigenaresse, heeft besloten haar kapsalon te verkopen om zich te kunnen richten op haar gezin.
Graag wil ze u langs deze weg haar klanten bedanken voor hun klandizie en vertrouwen van de afgelopen 16 jaar. “Het zijn mooie jaren geweest nu start ik een nieuw hoofdstuk in mijn leven en met groot vertrouwen doe ik de zaak over aan Thonie”.
Thonie (53) heeft meer dan 35 jaar ervaring in het kappersvak en behoorde een aantal jaren tot de Nederlandse selectie voor binnenlandse en buitenlandse kapperswedstrijden. Enkele jaren geleden verkocht hij zijn salon en verhuisde hij met zijn gezin naar Ooltgensplaat. Hij overwoog al langere tijd om opnieuw een zaak te beginnen. Toen hij zag dat Studio Hem&Haar ter overname werd aangeboden, was de overdracht snel rond. De handtekeningen onder het koopcontract zijn inmiddels gezet en per 1 november wisselt Hem&Haar officieel van eigenaar.

“Vooralsnog blijft Studio Hem&Haar precies zoals die was”, zegt Thonie. “Het is een goedlopende zaak met een grote vaste klantenkring en een kappersteam dat kwaliteit levert én heel goed op elkaar is ingespeeld. Alle vier de kapsters blijven hier werken. In de kapsalon zijn nu ook al vrouwen én mannen welkom, maar wellicht dat ook mannen straks nóg wat gemakkelijker binnen stappen als ze door een man geknipt kunnen worden”, zegt hij lachend.

Toekomstplannen zijn er ook voor Studio Hem&Haar. Thonie: “Ik ben van plan om de website te vernieuwen, zodat klanten ook online een behandeling kunnen boeken. Naast kapper ben ik ook fotograaf; met die combinatie wil ik in de toekomst ook zéker wat gaan doen. Ik denk aan een fotostudio bij de kapsalon. En op termijn zou ik graag een barberstoel in de zaak zetten zodat we mannen kunnen knippen en scheren; op het eiland kom je dat bijna niet tegen. Vanuit eigen ervaring weet ik dat daar écht wel behoefte aan is.”

Studio Hem&Haar aan de Zuiddijk 12 in Nieuwe-Tonge is van maandag tot en met zaterdag geopend. Afspreken kan telefonisch op 0187-652182.