Afbeelding
Foto:

Loten voor een Kerstquilt voor KiKa

MIDDELHARNIS - In de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta in Middelharnis hangt een prachtige quilt die wordt verloot ten bate van Stichting KinderenKankervrij (KiKa). De quilt is gemaakt door De Quiltgroep van Bep Bazen uit Herkingen.

Bep Bazen is al jaren enthousiast met quilten bezig en heeft al heel wat prachtige quilts gemaakt. Er werd volgens de oude regels van 'de quilt' gewerkt, maar ook zoals Bep zelf werkt, met ruimte voor eigen inzichten en het toepassen van opkomende inspiraties. De Kerstquilt heeft een afmeting van140 bij 130 centimeter.

Data en tijden expositie

De quilt hangt nog tot en met 14 oktober 2020, tijdens openingstijden van de Bibliotheek aan het Kerkepad 11 in Middelharnis. De quilt kan bekeken worden en er kunnen lootjes worden gekocht voor het goede doel: KiKa.
Op de woensdagmiddagen is KiKa-ambassadeur Kees Witte aanwezig om de loten te verkopen in de bibliotheek. De loten kosten 1 euro per stuk.
Ook kunt u loten bestellen bij Kees Witte Fazantstraat 3 in Sommelsdijk telefoon: 0633778717 en bij Bep Bazen Sint Elizabethstraat 17 in Herkingen telefoon: 0622829239