Afbeelding
Foto:

Dorpsraad Stellendam nog geen vereniging

STELLENDAM - In juli van dit jaar werd er een oprichtingsvergadering gehouden van de “vereniging Dorpsraad Stellendam”. De daadwerkelijke overgang van een Stichting naar een vereniging wordt nog even uitgesteld.

Het stichtingsbestuur van de Dorpsraad Stellendam was voornemens om over te stappen van een stichtingsvorm naar een verenigingsstructuur. Men vond dat met een vereniging meer transparant naar de bewoners (via leden) gefunctioneerd kan worden.
Het omvormen van de organisatie van stichting tot vereniging heeft men even uit moeten stellen omdat er een aantal bestuursleden zijn afgetreden. Momenteel is men nog bezig met het vormen van een voorlopig nieuw bestuur.
De vergadering, die gepland stond voor 19 oktober aanstaande, zal dus geen doorgang hebben.

Wel is er maandag 12 oktober in het Haegse Huus een bijeenkomst waar Wethouder Daan Markwat het een en ander uit gaat leggen over de afvalwijzigingen. Inloop is vanaf 19.30 uur. In verband met de RIVM-maatregelen, dient men zich hiervoor aan te melden via de website www.dorpsraadstellendam.nl. Daar is ook meer info te vinden, evenals op facebook.