Afbeelding
Foto:

Dag van de Minibieb

MIDDELHARNIS - Op zaterdag 19 september is er bij veel Minibiebs in het land iets leuks te doen. De dag van de Minibieb wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd, en is voor bezoekers een kans om eens kennis te maken met de persoon achter de boekenkast of juist om met elkaar in contact te komen en boeken te ruilen.

In deze Minibieb staan boeken die iedereen gratis mag lenen of omruilen tegen een ander boek. Door het hele land zijn er verschillende activiteiten bij verschillende Minibiebs, op de website www.dagvandeminibieb.nl kun je zien welke minibiebs meedoen.

De Minibieb die staat bij Atelier/galerie “In de Egelantier”, Oostdijk 13 in Middelharnis organiseert deze dag een tweedehands boekenmarktje. In het atelier zijn deze dag ook tweedehands kunstboeken en creatieve boeken over tekenen en schilderen te koop voor een klein prijsje.
Bij mooi weer staat de minibieb buiten anders kunt u binnen terecht.
Bezoek je één of meerdere Minibiebs op 19 september, hou dan wel rekening met de maatregelen die gelden m.b.t. het Coronavirus. Hou afstand en was voor je bezoek je handen.