Twee keer zomermarkt in plaats van Diekdagen

MIDDELHARNIS - Op vrijdag 14 en 21 augustus organiseert Middelharnis Centrum in samenwerking met Kroko’s Evenementen twee zomermarkten.

Door de huidige omstandigheden worden er dit jaar geen bijzondere “Diekdagen” georganiseerd. Door de medewerking van Gemeente Goeree-Overflakkee kunnen er dit jaar wel twee zomermarkten organiseren.

Onderaan de dijk, op het Beneden Zandpad zal een lange slinger aan kramen neergezet worden. De kramen worden ruim uit elkaar geplaatst, waardoor het voor iedereen makkelijk gemaakt wordt om 1,5 meter afstand te houden. Ook worden er wegmarkeringen aangebracht en staan de regels overal duidelijk aangegeven.

Vanaf 13.00 uur staan de kraamhouders, vol enthousiasme klaar om de bezoekers te ontvangen. Er wordt een grote diversiteit aan kramen verwacht, zodat er voor iedereen iets leuks te vinden is. Ook de ondernemers in het centrum heten de bezoekers van harte welkom en nodigen jullie uit om een kijkje te komen nemen op de zomermarkt én in de winkels.

Combineer het bezoek aan Middelharnis Centrum, met de rondwandeling welke 14 augustus georganiseerd wordt door het Streekmuseum, met een ritje in de ‘Hop-on, Hop-off-trein’, of geniet bij onze lokale horeca van de prachtige, opgeknapte haven.