Afbeelding

Crystal Sands – Clothing & Lifestyle opent deuren

OUDDORP - Afgelopen zaterdag 1 augustus was het feest in Ouddorp. Aan de Weststraat 2a opende Mariette Oosters de deuren van haar winkel Crystal Sands – Clothing & Lifestyle. Nichtje Fien Capelle had de eer het roze lint door te knippen.

Al jaren tuurde eigenares Mariette Oosters door de ramen van een mooi pandje gevestigd op dit adres. Wat zou ze graag een boutique daar beginnen maar het pand bleef leeg en onbereikbaar. Tot drie weken geleden. De droom komt toch uit en na een aantal dagen wikken en wegen werd de knoop doorgehakt. “Het was geen gemakkelijke beslissing om in coronatijd een nieuw project beginnen”, zegt Mariette. "Maar een ondernemer moet denken in kansen en niet in risico’s. Met alle voorzorgsmaatregelen werd de opening afgelopen zaterdag 1 augustus een groot succes. In drie weken tijd werd met hulp van velen een pracht van een winkel gerealiseerd. Met een doorloop van 1,5 meter in de winkel kunnen 6 tot 8 bezoekers naar hartenlust shoppen."

Oosters is al bekend in Ouddorp en omstreken met haar collectie die zij voert onder de naam Crystal Sands. Al jaren is zij een vaste deelnemer aan de Toeristendagen en vroeg in de ochtend stonden de dames dan al in de rij om sets te kopen. Met de events die voorlopig op hold staan vanwege het coronavirus, zocht Mariette naar een andere manier om toch haar klanten te bereiken. Haar winkel in Baarle-Nassau en de webshop zijn al een succes, maar die grote wens - een tweede winkel te starten in Ouddorp - bleef en is nu uitgekomen.

De collectie die Crystal Sands voert is niet van alle dag. Zorgvuldig worden items uitgekozen passend in het plaatje. Romantische looks, lieve jurkjes, rokjes, sieraden en lifestyle items met een goede kwaliteit en altijd de rekken gestyled in kleur en in een roze interieur trekt Crystal Sands de aandacht. Mariette is van mening dat shoppen een beleving moet zijn. Met een gezellig praatje en aandacht zet het team van Crystal Sands de toon. Iets kopen moet een feestje zijn en nooit een verplichting. De prijzen zijn laag en aantrekkelijk. Dat maakt dat de items een snellere doorloop hebben in de winkels met wekelijks (en soms dagelijks) een nieuw aanbod.

Op Instagram en Facebook creëert het team van Crystal Sands stories en looks die maatgevend zijn voor de collectie in de Boutique. De webshop is te vinden op www.crystalsands.nl. De winkel is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op vrijdag tot 21.00 uur. Op zondag en maandag is de winkel gesloten.