Sing-In op kerkplein Beth-El kerk in Stellendam

STELLENDAM - De zendingscommissie van de HHG Stellendam organiseert op zaterdagavond 8 augustus om 19.30 uur een zendings-zomerzangavond.

In verband met het coronavirus heeft de commissie besloten deze zangavond vorm te geven als sing-in op het kerkplein van de Beth-El kerk aan de Voorstraat 108 te Stellendam. Iedereen is van harte welkom. De commissie heeft een aantal liederen uitgekozen rond het thema ‘zending’, deze liederen zijn uitgeprint voor de bezoekers. "Neemt u ook uw psalmboek mee, u krijgt de gelegenheid om psalmen op te geven." Aan deze avond werken onder anderen ds. J.W. van Estrik (meditatie), Elbert van Koppen (orgel), Esther Egas (gitaar), Margré Koers (gitaar en dwarsfluit) mee.

"We zetten een aantal stoelen klaar, maar neem gerust uw eigen (tuin)stoel mee", aldus de commissie. Er is een collecte bestemd voor de zending van de HHK. Voor meer info kan men terecht op www.zhhk.nl. Na afloop is er frisdrank verkrijgbaar en kunnen de bezoekers snoeprollen kopen. Opgeven is niet nodig omdat deze activiteit in de buitenlucht gehouden wordt. Wel dient men 1,5 meter afstand van elkaar te houden.