Twee bingomiddagen in Wijkcentrum Middelharnis

MIDDELHARNIS - De activiteitencommissie van Stichting ZIJN houdt op woensdagmiddag 12 en 19 augustus een bingo voor jong en oud in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat in Middelharnis.

Zij hopen er een leuke gezellige middag te hebben met alle deelnemers. Er zijn ook weer mooie prijzen te winnen. "Om ons aan het advies van het RIVM te houden, vragen wij u van tevoren door te geven of u alleen komt of hoeveel personen uit hetzelfde gezin komen", aldus Stichting ZIJN. Omdat door de 1,5 meter afstand minder personen in de zaal kunnen plaatsnemen, mag men één middag opgeven. Om 12.30 uur gaan de deuren open voor de bezoekers, de eerste ronde begint om 13.30 uur. Een kopje koffie of thee wordt u gratis aangeboden. Voor de middagen geldt vol is vol.

De negen ronden bingo kosten 5 euro, inclusief de koffieronden. Een snelle ronde kost 1 euro. Er loopt een verloting tussendoor met 6 loten voor 2,50 euro. De deelnemers kiezen natuurlijk zelf waaraan ze allemaal meedoen. Het Wijkcentrum is rolstoeltoegankelijk.

Opgeven voor deelname kan via m.kieviet@zijngo.nl en tel. 0187-483366 (keuze 6).