Afbeelding

Woord en Daad Kringloopwinkel blijft hele zomer open

MIDDELHARNIS – De voorgaande jaren was de Woord en Daad Kringloopwinkel in Middelharnis drie weken gesloten tijdens de zomervakantie. Dit jaar heeft het bestuur besloten vanwege de lange sluiting-periode in de coronatijd de winkel open te houden om zo gederfde inkomsten nog enigszins in te lopen.

Per 1 juli zijn de RIVM-maatregelen wat versoepeld, dat betekent dat er geen maximumaantal personen meer zijn die in de winkel mogen zijn, als er maar 1,5 m. afstand wordt gehouden. Na de opening op 20 mei hebben de klanten de winkel weer goed weten te vinden, er werd veel verkocht.

De openingstijden zijn woensdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur. Ook kunnen tijdens deze tijden weer spullen worden gebracht bij de winkel aan de Zernikeweg 43 in Middelharnis. Voor afhalen kan worden gebeld met de winkel tijdens openingstijden (tel. 0187-701106).        

Projecten

De projecten in Ethiopië en Tsjaad die worden ondersteund door de winkel, hebben momenteel ook last van de corona-epidemie, veel mensen hebben geen inkomen meer. Woord en Daad verleent momenteel extra noodhulp om de bevolking van eten te voorzien.