Afbeelding
Foto: RF

Foto-expositie 'T-shirt teksten' in het Diekhuus

MIDDELHARNIS - Vanaf maandag 6 juli tot 15 oktober exposeren de cursisten van SES fotografie en cursussen de serie “T-shirt teksten”.

“T-shirt teksten” is een serie van ruim dertig foto’s van kinderen en volwassenen met grappige en actuele teksten op hun kleding. De foto’s geven een fascinerend beeld van heden en verleden en de emoties die teksten kunnen overbrengen. De openingsfoto van de expositie is van het goede doelen team “Vrienden van Carmen”. Dit fietsteam rijdt met steun van sponsors duizenden euro’s bijeen om hersenonderzoek mogelijk te maken. Voor meer informatie www.vriendenvancarmen.nl. De expositie is samengesteld uit werk van deelnemers aan fotografiecursussen van Marja Bodt (SES Fotografie en cursussen).

Deelnemers aan de cursus Creatieve Fotografie in Ouddorp, Rotterdam en Amsterdam dragen bij aan deze expositie. Een van de opdrachten in de cursus is om een fotoserie over een onderwerp te maken en gezamenlijk een expositie samen te stellen. Niet alleen breiden de deelnemers hiermee hun kennis van de fotografie uit, maar leren ze ook samen te werken om een gezamenlijke presentatie in een expositie te realiseren.

De cursus Creatieve Fotografie is gericht op amateurfotografen die hun kennis en eigen stijl van de fotografie op een hoger plan willen brengen. SES Fotografie verzorgt ook cursussen voor beginners in digitale fotografie, gericht op basisvaardigheden, cursus portretfotografie en workshops om je fotocamera te leren kennen. Ook geeft Marja Bodt cursussen beeldbewerking met Photoshop en Photoshop Elements. Cursussen worden verzorgd in groepen en privéles op locaties in Ouddorp, Rotterdam en in Amsterdam. Meer informatie via tel. 06-18266309, www.ses-cursus.com en www.volksuniversiteitrotterdam.nl.

De activiteiten, evenals de verhuur van ruimtes voor overleg en bijeenkomsten in het Diekhuus starten vanaf half juli weer. Wegens vakantie is het Diekhuus van 3 tot 24 augustus gesloten. Voor meer informatie: www.hetdiekhuus.nl.

Iedereen wordt uitgenodigd om deze foto’s tijdens de openingstijden van het Diekhuus te bewonderen (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur). De entree is gratis, iedereen is van harte welkom aan het Benden Zandpad 7 te Middelharnis.

Afbeelding
Afbeelding