CuraMare is coronavrij

GOEREE-OVERFLAKKEE - CuraMare en daarmee zo goed als heel Goeree-Overflakkee is coronavrij. Afgelopen weekend werd de laatste coronapatiƫnt ontslagen uit het Van Weel-Bethesda ziekenhuis in Dirksland. In Nieuw Rijsenburgh liggen sinds een aantal dagen geen mensen meer die positief getest zijn op het virus en verzorging nodig hebben. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van CuraMare. In totaal zijn 51 mensen op G-O overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

Eerste exemplaar
boek Jaap Huizer
voor burgemeester

DEN BOMMEL - Het eerste exemplaar van het boek van Jaap Huizer over Den Bommel in de jaren 60 van de vorige eeuw wordt woensdagavond 1 juli overhandigd aan burgemeester Ada Grootenboer-Dubbeldam. Dat feit vindt plaats in de Nederlands Hervormde kerk tijdens een midweekse uitzending voor de gemeente met actualiteiten en overdenking. Deze uitzending is te volgen via de kerkomroep en via YouTube (kerkdenbommel) en begint om half zeven.

Activiteiten en
agendapunten
insturen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Nu vanaf 1 juli de coronamaatregelen verder worden versoepeld, kunnen steeds meer activiteiten langzamerhand weer worden opgestart. Verenigingen en andere instanties die hun agenda langzaam maar zeker weer vol zien lopen, kunnen hun activiteiten uiteraard weer delen met Eilanden-Nieuws. Insturen kan naar redactie@eilandennieuws.nl.