Doppen sparen voor blindengeleidehonden

OUDDORP - Nu de de corona-invloeden afnemen gaat de familie Grinwis weer aan de slag met inzamelen van doppen ten bate van de opleiding voor blindengeleidehonden.

Iedereen heeft wel plastic doppen thuis. "Gooit u ze altijd weg dan kunt u ze nu gaan sparen voor de opleiding van een blindengeleidehond. Helpt u mee?", aldus de fam. Grinwis. Zij kunnen de volgende doppen gebruiken: van mineraalwater, frisdrank, melk- en yoghurtpakken, sportdrankflesjes, pindakaaspotten, wasbollen en -doppen, zeep en shampoo, doppen van deo spuitflessen. Alle doppen van hardplastic kunnen worden ingeleverd, ook die van sauzen en medicijnen. IJzeren doppen van babyvoeding, groentepotten, bier- en frisdrankdoppen en die van drank en ook lipjes van blikjes zijn welkom.

U kunt ook lege cartridges en oude mobiele telefoons inleveren. Een eenvoudige opleiding kost € 5.000,-. Doppen kunnen ingeleverd worden bij fam. P. Grinwis, Rustburg 17, 3253 VK Ouddorp tel. 0187-681390 of bij de Jumbo Molenweg 4 Ouddorp. De bak staat bij de flessenautomaat.
Graag de plastic en ijzeren doppen in aparte zakken inleveren.