Afbeelding
Foto:

Vaderdagactie Activiteitencommissie Hervormde Gemeente Ouddorp

OUDDORP – De Activiteitencommissie van de Hervormde Gemeente Ouddorp heeft dit jaar al diverse acties georganiseerd. Deze acties brachten tot op heden al € 3.695,- op. De opbrengst is bestemd voor ‘de kerk en de voortgang van de verkondiging van het evangelie’.

De laatste actie die gehouden werd was met Pinksteren, spontaan ontstond het idee om taarten en boterkoeken te gaan bakken. Ook werden deze zaterdag voor Pinksteren aardbeien verkocht, grotendeels op bestelling. In totaal werden 40 taarten en 20 boterkoeken besteld en gebakken en 160 doosjes aardbeien verkocht. De opbrengst voor deze actie alleen was al € 919,- mede door de volledige sponsoring van de ingrediënten voor de taarten. “Heel bijzonder, we zeggen de Heere hiervoor dank. Want zoals een gemeentelid het zo mooi zei: Hij geeft ons de kracht om dit te doen en Hij maakt de mensen bereid om te kopen en te sponsoren!”, aldus de commissie.

Vaderdagactie

Met Vaderdag in aantocht heeft men weer een nieuwe actie. In samenwerking met GoedeReede wijnen, Brouwerij Solaes, Kaaswinkel Ouddorp en De Mèkkerstee verkoopt men veel leuke én vooral lekkere producten (zoals zelfgemaakte Ouddorpse advocaat) om vaders, maar ook broers, zoons, buurmannen, vrienden en collega's mee te verrassen. Keuzestress? Kies dan één van de vooraf samengestelde pakketten. Bestellen kan tot en met 17 juni via de mail: activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl of via het online formulier: tinyurl.com/vaderdagactie2020 of scan de QR-code. “Laat het pakket leuk inpakken tegen een kleine meerprijs, en samen met gratis walnoten van René Laarman, ben je zeker van een goed cadeau dat bij iedereen in de smaak valt! Bestel voor € 20,- of meer en maak kans op een GRATIS boodschappenpakket t.w.v. € 25,-.”

Ophalen van de cadeaus kan op zaterdag 20 juni. Bezorgen in Ouddorp kan tegen een meerprijs van 1 euro. Kijk ook op: facebook.com/activiteitencommissieouddorp