Afbeelding

Autoreceptie voor bruidspaar Martijn en Jorieke

GOEREE-OVERFLAKKEE - Vanwege de coronamaatregelen verliep de huwelijksdag van Jorieke Koppelaar en Marijn de Vissers anders dan ze zich hadden voorgesteld.

In de ochtend werd de bruid opgehaald door haar aanstaande man, samen met ouders en broers en zussen werd er in en om het huis een bakje koffie gedronken met cupcakes, die door de moeder van de bruid waren gebakken.

Vervolgens ging het bruidspaar met een een select gevolg naar het oude raadhuis in Middelharnis. De huwelijksvoltrekking kon via een live verbinding door de familie worden gevolgd. In de middag was er de kerkdienst en ging het bruidspaar naar huis voor hun diner.

Een van de familieleden vertelt: "Maar toen was opeens heel de straat leeg, waar normaal heel veel auto’s staan stond nu opeens niks, gordijnen moesten dicht en ze mochten niet naar buiten kijken. Totdat om half 8 de bel ging en ze gevraagd werden om naar buiten te komen, daar stond een bankje waar ze plek op mochten nemen, en vervolgens was er hard getoeter en daar kwamen opeens allemaal auto’s om de hoek. Het bruidspaar had wat verwacht, maar een auto receptie niet. Want de krant lezen doen ze nooit, dus ze hadden het ook nergens langs zien komen, het is te hopen dat ze dit keer wel de krant open zullen slaan."