Afbeelding
Foto:

Nieuwe huisstijl en website voor aannemersbedrijf Wielhouwer

MIDDELHARNIS - Aannemersbedrijf Wielhouwer uit Middelharnis krijgt een compleet nieuwe huisstijl. Het logo van het bedrijf (zie achterpagina van deze krant) van de broers Marco en Pieter Wielhouwer wordt vervangen door een nieuw exemplaar en ook komt binnenkort de gloednieuwe website online.

Door Gert Klok

“Het is pas de vierde keer in de 76-jarige geschiedenis van het bedrijf dat we van huisstijl veranderen”, lichten de broers hun besluit toe. “We zochten echt naar verfrissing. Het nieuwe logo is heel strak en rustig en heeft een zeer professionele uitstraling.”

Het logo prijkt straks uiteraard op alle uitingen van het bedrijf en is ontworpen door creatief bureau Nouce. “Dat is een neef van ons. We zijn een familiebedrijf en het is mooi dat we deze opdracht in de familie hebben kunnen houden”, lachen de broers. “Hij is nu ook bezig met de website, die wordt ook compleet vernieuwd. Alleen de geschiedenis van het bedrijf blijft hetzelfde.”

In gesprek met ondernemers kan het onderwerp corona niet uitblijven. “We hebben het nog steeds druk en niets te klagen”, vertellen ze. “We krijgen gelukkig nog steeds aanvragen binnen. Wel moeten we wat vaker creatief zijn in de planning om iedereen (Wielhouwer telt inclusief de beide broers twaalf bouwprofessionals, red.) aan het werk te houden. Dat betekent dat we sommige werken naar voren halen en andere opdrachten juist verder naar achter in onze planning.” Wielhouwer werkt voornamelijk op Goeree-Overflakkee en heeft zowel particuliere als zakelijke klanten.

De nieuwe huisstijl was al gepland en ondanks de rare tijd hebben de broers Wielhouwer doorgepakt. “We gaan niet bij de pakken neerzitten, zeker ook omdat het werk nog lang niet opdroogt.” Wel hebben ze enkele maatregelen genomen om aan alle voorschriften te blijven doen. “We werken altijd met dezelfde ploegjes en proberen ons zoveel mogelijk aan de 1,5 meter te houden. De mannen krijgen extra schoonmaakspullen mee en wie verkouden is blijft thuis.”