Afbeelding

Zussen Fleure en Daphne Bos openen Meester Design Store

OUDDORP – Aan het winkelaanbod in de Weststraat in het centrum van Ouddorp hebben de zussen Fleure en Daphne Bos afgelopen weekeind een creatieve schakel toegevoegd. “Onze Meester Design Store is een miniwarenhuis voor grote- en kleine meesterstukken”, vertellen de dames enthousiast.

Tekst en foto: Jaap Ruizeveld

Het is de tweede winkel van Fleure en Daphne nadat zij in 2016 aan de Burgemeester de Bruinelaan in Zwijndrecht de deuren van hun eerste shop al openden. In deze - door de coronavirus nu beperkte economische fase – is hun Ouddorpse winkel voorlopig alleen in het weekeind op vrijdag en zaterdag (vanaf 10.00 uur) te bezoeken. Uiteraard worden de RIVM-veiligheidsmaatregelen strikt nageleefd.

Creatief ondernemen. Met gerichte persoonlijke aandacht voor de klant en zijn of haar wensen. Kom langs en laat je inspireren stralen Fleure en Daphne uit. Dat doen zij overigens met assistentie van Abbey en Aat. Aan gezellige spontaniteit zal het, zo kenmerkt het eerste contact, niet ontbreken en belangrijk is dat met dit alles de dames een brede ervaring koesteren. Ja, het is geen gemakkelijke tijd maar om na het afronden van de verbouwing van het Ouddorpse pand nog langer te wachten dat strookte niet met spirit van de zussen. Een officiële opening van de Meester Design Shop wordt nu later in het jaar gepland.

Workshops

In de winkel (begane grond en een bovenverdieping) staan de producten goed overzichtelijk opgesteld. Bijzondere cadeaus, hier en daar een speciale eyecatcher. Design voor in huis maar ook voor de tuin. Kleding, sierraden, foodproducten en accessores. De dames zullen zich, evenals in Zwijndrecht gebeurt, ook op andere vlakken presenteren. Zoals met workshops vanaf het najaar tot in het voorjaar. “Wij stellen ook originele pakketten samen. Met daarin gewenste persoonlijke attenties”, vertellen Fleure en Daphne. Bijvoorbeeld voor de kerstdagen of andere feestelijke aangelegenheden. Zij zijn trots met hun producten als leveranciers te kunnen functioneren van een groot aantal topmerken. Omdat de ouders Bos in Ouddorp wonen, is ook vanuit die insteek de link naar ‘roots’ gelegd. Bestellingen in Ouddorp worden door ons gratis bezorgd, zegt Daphne. Tot slot waar komt de naam van de winkel vandaan? “De verwijzing is enerzijds naar de vorige baan van Fleure als juf in het onderwijs. Anderzijds naar de straatnaam van de shop in Zwijndrecht." Voor actuele informatie: www.meesterdesignstore.nl en via Instagram.