Boven v.l.n.r. de taarten van Lotte en Ena en hert klein gebak van Lars. Onder de taart van mevrouw Van Iterson en Amina met haar gebakjes.
Boven v.l.n.r. de taarten van Lotte en Ena en hert klein gebak van Lars. Onder de taart van mevrouw Van Iterson en Amina met haar gebakjes.

Thuisbakwedstrijd CSG Prins Maurits

MIDDELHARNIS - Bij Praktische Profieloriƫntatie HBR (Horeca, Bakkerij & Recreatie) op het vmbo-pro van CSG Prins Maurits heeft een van de docenten bedacht om voor Pasen een thuisbakwedstrijd te organiseren, waaraan zowel leerlingen als docenten mee mochten doen. Dit om een gevoel van eenheid te creƫren in deze moeilijke tijd waarin we afstand moeten houden, niet naar familie of vrienden kunnen en ook niet naar school.

Er waren veel inzendingen, in totaal wel zo'n 82 deelnemers. Deze moesten een foto van de taart met naam en leerlingnummer erbij via de mail doorsturen, want proeven zit er op dit moment voor de jury helaas niet in. Er zijn prachtige baksels gemaakt en het was voor de jury erg moeilijk om tot een keuze te komen. Er waren prijzen te winnen in de categorie 'klein gebak' en 'taarten'. Uiteindelijk zijn er 5 deelnemers in de prijzen gevallen. In de categorie 'klein gebak' behaalde Lars Bakelaar de eerste prijs en Amina Verkerke de tweede prijs. In de categorie 'taarten' was de eerste prijs voor Lotte den Ouden en de tweede prijs voor Ena Matthijs. Bij de docenten was mw. Van Iterson de gelukkige.