Ad Verhagen van CuraMare (rechts) ontvangt de sleutel voor de Toyota bestelwagen uit handen van Andre Jacobs. Links Jaap van der Schoor.
Ad Verhagen van CuraMare (rechts) ontvangt de sleutel voor de Toyota bestelwagen uit handen van Andre Jacobs. Links Jaap van der Schoor. Foto:

Bosman Schadeherstel en Autobedrijf Flakkee zorgen voor bestelbus van CuraMare

DIRKSLAND - Twee ondernemers in de autobranche, Bosman Schadeherstel en Autobedrijf Flakkee, maakten een mooi gebaar richting de werkers in de zorg van CuraMare. Facilitair Manager Ad Verhagen van CuraMare kreeg een Toyota bestelbus waarmee de mobiliteit in deze ‘coronaperiode’ sterk wordt verhoogd.

Tekst en foto: Adri van der Laan

De mensen van Bosman Schadeherstel en Autobedrijf Flakkee wilden ‘iets’ doen waarmee ze “onze Zorghelden” in deze hectische tijd rondom de gevolgen van het coronavirus een hart onder de riem konden steken. Er werd navraag gedaan bij het ziekenhuis in Dirksland en daar bleek grote behoefte te zijn aan een bestelwagen, waarmee ze hun mobiliteit kunnen vergroten. Hierin konden de beide ondernemers in voorzien.
Dinsdagmiddag was daar het moment dat bedrijfsleider Andre Jacobs van Bosman Schadeherstel en verkoper Jaap van der Schoor van Autobedrijf Flakkee de sleutels van een Toyota bestelwagen aan Facilitair Manager Ad Verhagen van CuraMare konden overhandigen.
Het is niet waar het eerst aan gedacht wordt. Een bestelwagen voor een ziekenhuis. Maar aan een dergelijk vervoermiddel is een grote behoefte, zo verzekerde Verhagen. In het ziekenhuis is het centraal depot van CuraMare gevestigd. Vandaaruit worden de andere vestigingen van de zorgorganisatie in de regio bevoorraad. Vanuit het depot worden in deze crisistijd iedere dag bijvoorbeeld beschermde kleding en mondkapjes gedoseerd naar het verpleeghuis en de andere zorglocaties gebracht. Verhagen is dan ook zeer ingenomen met de Toyotabestelwagen waarmee het logistieke proces binnen de organisaties flink wordt versterkt.

Andre Jacobs en Jaap van der Schoor geven aan het mooi te vinden dat ze iets voor de zorghelden kunnen betekenen. “Zo kunnen we samen elkaar door de crisis heen helpen”. Naast de bedrijfslogo’s van de ondernemingen staat ook de tekst: ‘Deze auto is gesponsord voor onze zorghelden’. Op deze wijze kan ook het bedrijfsleven de mensen in de zorg die juist in deze dagen het zo hard nodig hebben, een hart onder de riem steken.