Bijzondere acties voor bijzondere tijden

Het zijn bijzondere tijden. Het coronavirus houdt onze samenleving in haar greep en veel ondernemers worden hard geraakt door alle noodzakelijke, maar pijnlijke maatregelen. Toch zijn er verschillende ondernemers die daarom bijzondere acties hebben bedacht. Hier vindt u een overzicht.


Duivelands Meubelhuis

Wij zijn geopend en volgen de richtlijnen van het RIVM. We zijn ook op 2e paasdag geopend. Op afspraak is individueel bezoek ook 's avonds mogelijk! Maak telefonisch of via onze site een afspraak. Meer info: www.duivelandsmeubelhuis.nl.


Spar Klapmuts

Spar Klapmuts in Nieuwe-Tonge bezorgt de boodschappen bij u thuis. Meer informatie hierover is te vinden op www.spar.nl/winkels/spar-klapmuts-851/.


Bij Bakkerij Koese

Bij Bakkerij Koese kun je online bestellen voor maximale hygiëne. Meer informatie en bestellen: www.bakkerijkoese.nl.


Bakkerij Bienefelt

Het coronavirus spreidt zich steeds sneller uit en de maatregelen die inmiddels zijn getroffen, waren onvermijdelijk. Omdat ons bedrijf onder de cruciale beroepsgroep valt mogen wij open blijven. Wij voorzien namelijk in één van de eerste levensbehoefte: voedsel. Vooralsnog blijven wij dus gewoon voor u bakken.

Wij hopen dat u tijdens deze periode van crisis niet alleen kiest voor een supermarkt. Want juist nu heeft de kleine ondernemer u harder nodig dan ooit! Wij blijven voor u met liefde brood en banket verzorgen.

Geef uw bestelling van maandag tot en met vrijdag voor 13.00 uur via WhatsApp aan ons door op nummer . Vermeld in het appbericht uw naam, adres en wat u wilt bestellen. De bestelling wordt de volgende dag bij u geleverd.

Wij bezorgen tot aan de deur, uiteraard nemen wij met het bereiden en bezorgen van uw bestelling alle veiligheidsvoorschriften omtrent het coronavirus in acht. Meer informatie: www.bakkerijbienefelt.nl.


Visspecialist Hameeteman

U kunt bij ons terecht voor het gratis vacumeren van spartelverse vis. meer informatie: www.visspecialisthameeteman.nl.


Kaashandel Dammers

Een grote voorraad kazen en gezonde sappen, daarvoor moet u bij Kaashandel Dammers in Ouddorp zijn. Meer informatie: www.kaaswinkelouddorp.nl.


Van der Boom Boeken

Van der Boom Boeken in Sommelsdijk bezorgt bij bestellingen vanaf 35 euro gratis thuis. Meer informatie is te vinden op www.boekhandelvanderboom.nl.


Administratiekantoor Buth

Administratiekantoor Buth zorgt voor extra ondersteuning voor ondernemers bij vragen over de richtlijnen van het RIVM.