Servicemonteur Wim Kievit van Van Mossel Middelharnis in het zonnetje gezet.
Servicemonteur Wim Kievit van Van Mossel Middelharnis in het zonnetje gezet.

Van Mossel OPC zet onderhoudslabel ‘Premium Service’ op G-O in de markt

MIDDELHARNIS - Naast de service en het onderhoud van alle Opel-modellen zet Van Mossel OPC Opel Middelharnis het nieuwe onderhoudslabel ‘Premium Service’ op Goeree-Overflakkee in de markt. “Een exclusief servicepakket ontwikkeld door het Van Mossel dealernetwerk waarmee we in staat zijn het onderhoud van elk merk te kunnen uitvoeren”, vertelt vestigingsdirecteur Twan van der Made enthousiast.

In eerste instantie richt de regionaal bekende dealer zich op alle merken binnen de Van Mossel Automotive Groep. “En dat zijn er maar liefst 26!”, vult Van der Made aan. “Het grote voordeel is dat de consument het kwalitatieve dealeronderhoud lokaal kan laten uitvoeren waarbij we gebruik maken van originele onderdelen. Daarbij hanteren we onder dit label ook nog eens interessante onderhoudstarieven en maken we voor iedere klant een onderhoudsofferte op maat.”

“Onze monteurs groeien met dit unieke servicepakket gelijktijdig mee met de innovaties binnen de verschillende merken”, legt servicemanager Chris Blokland uit. “Neem bijvoorbeeld alle ontwikkelingen die het elektrisch rijden met zich meebrengt. Door met elkaar deze kennis te delen zijn we in staat om onze servicegraad naar een nog hoger niveau te brengen”.

Dat de vestiging in Middelharnis over vertrouwde gezichten op de werkvloer beschikt, is sinds jaar en dag een van de pijlers. “Zo hebben we recent onze collega Wim Kievit, een van de service-verantwoordelijken, in het zonnetje gezet vanwege zijn 12,5 jarig dienstverband binnen onze organisatie”, besluit Van der Made.

Bij Van Mossel OPC Opel Middelharnis kan men naast de aankoop van een droomauto terecht voor een breed gamma aan services en diensten: (groot) onderhoud, check-up vloeistoffen, banden, remmen, airco, uitlaat, distributie, keuringen én schadeherstel van elk merk. Van Mossel. Voor mobiliteit, voor iedereen.