Afbeelding
Foto:

Activiteiten Buutengeweun en ZUS&zo in maart

DIRKSLAND - Voor de maand maart hebben mannenbeweging Buutengeweun en ZUS&zo verschillende activiteiten op het programma staan. Hier volgt een overzicht:

Zondag 1 maart: Gebedsavond met mannen van Flakkee voor Flakkee. Samen bidden voor het eiland, relaties, jeugd , kerken , voorgangers , besturen , enz. Iedereen is welkom. 19.45 uur met koffie of thee. Aanvang 20.00 uur. Philipshoofjesweg 79, Dirksland.

Maandag 2 maart: tweede Studieavond ‘Vaderhartschool’. Thema is ‘ het Vaderhart van God’, om meer handen en voeten te geven aan je geloof. Deze studie wordt gegeven door Dick Pieterman en Henk Bruggeman. De studie is voor mannen èn vrouwen. Inloop vanaf 19.45 uur met koffie en thee! Locatie: Vlakbodem 2, Dirksland. De studieavonden zijn gratis (vrijwillige bijdrage is welkom). Deze studie is een reeks van 3 avonden en een conferentie over het Vaderhart van God met Dick Pieterman (leraar bijbelschool Sliedrecht) en Henk Bruggeman (voorganger Vaderhuis in Den Haag). Opgave voor conferentie en info: www.buutengeweun.nl

Woensdag 4 maart: ZUS&zo ochtend. Dan zijn alle vrouwen weer van harte welkom op de ZUS&zo ochtend. Om 9.30 uur staat de koffie/thee klaar aan de Philipshoofjesweg 79, Dirksland. Een mooie ochtend om andere vrouwen uit je omgeving mee te vragen. De ochtend staat in het teken van ontmoeten, bemoedigen en opbouwen!

Zondag 15 maart: Bidden voor Flakkee: Mannen en vrouwen bidden samen voor Goeree-Overflakkee! Op deze avond zoekt men samen “naar God's hart voor dit eiland. Elke gebedsavond zal een specifiek thema (gebedsspies) hebben” 19.45 uur inloop met een bakkie koffie/thee. Aanvang 20.00 uur. Locatie: Philipshoofjesweg 79, Dirksland.

Zaterdag 21 maart: Wielrennen met Buutengeweun. Heb jij een racefiets? En hou jij van actief bezig zijn? Buutengeweun organiseert elke derde zaterdag van de maand een fietstocht over Goeree-Overflakkee. Het doel is simpel: Gewoon elkaar ontmoeten, genieten van de omgeving en gezond bezig zijn. Iedereen die een racefiets heeft kan mee ongeacht je conditie. De start is zaterdagmiddag 15.00 uur vanaf Philipshoofjesweg 79 in Dirksland.

Zaterdag 28 maart: Zwerftocht Yerseke. Dan organiseert Buutengeweun i.s.m. KVA Yerseke een Zwerftocht voor mannen. Een uitdagende wandeltocht door het prachtige buitengebied van Yerseke. Start 13.00 uur Einde 19.00 uur locatie: Loonbedrijf Paauwe, Smalleweg 1 (oprit Postweg) Yerseke. Vanaf 12.00 staat de koffie klaar. Na afloop eten we met elkaar. Deze dag is gratis (vrijwillige bijdrage is welkom).