Afbeelding
Foto:

Rederijkers in de Melishof

MELISSANT - Zaterdag 22 februari treedt het toneelgezelschap De Rederijkers uit Tholen op in de Melishof te Melissant. Zaal is open 19.00 uur, het gezelschap begint om 19.30 uur.

Ze brengen het toneelstuk Champagne, klompen en Nana ten tonele opgeschreven door Carl Slotboom. Het speelt zich af in de lobby van het hotel "De Wijde Blick". Het hotel bestaat 20 jaar, maar is nu in handen gekomen van een nieuwe eigenaar. Onder de gasten bevindt zich een zekere Vincent Jaspers, een behoorlijk gestoorde jongeman. Joost de receptionist, denkt dat hij de zoon van de nieuwe eigenaar is en op advies van de hotelmanager wordt Vincent op zijn wenken bediend. Vincent vindt het maar "een dooie boel" in het hotel en beveelt dat er een "bonte avond" georganiseerd dient te worden.

Het toneelgezelschap bestaat al sinds 1870 en zijn het oudste gezelschap op Tholen. Ze bestaan dus 150 jaar. Ze bestaan uit een stel gezellige mensen, waarvan toneelspelen een passie is. De regie is in handen van Betsy Gaakeer. Kaarten à € 7,50 kunt u in de Melishof kopen of via: melishof2014@gmail.com; Tel. 06-26156742. Of bij de COOP te Melissant vanaf 8 februari.