Dorpsraad Melissant houdt bewonersavond

MELISSANT - Dinsdag 11 februari houdt de Dorpsraad Melissant een bewonersavond.

Centraal zullen de volgende vragen staan: Wat doet de Dorpsraad van Melissant en wat is De Unie van Melissant en wat doet zij voor het dorp?
Ver komt de uitreiking van de Gouden Geit aan de orde. Er zijn acht personen die in aanmerking komen voor de Gouden Geit. De lijst met namen kan men vinden op de Facebookpagina van de Unie van Melissant.
Tot 7 februari kan men op een van de betreffende personen stemmen bij Jos van Prooijen aan de Nieuweweg 17. Via mail (josvanprooijen@gmail.com), Messenger of doe een briefje met de naam door de brievenbus.

Gestemd kan worden op de heer H. Leijdens, de heer Pieter van der Sloot, Bakker van Harberden, Mevrouw Corina Kriek, de heer Tinus Troost en de heer Dirk Spahr van der Hoek.
"Vandaag de dag is de Dorpsraad van Melissant veel meer dan een schakel tussen inwoners en de gemeente. Een dorpsraad houdt zich o.a. bezig met de verkeersveiligheid, de hondenpoep enz. De dorpsraad vervult ook een belangrijke sociale functie in het dorp: een belangrijke actie was met de basisscholen, een zwerfvuil opruim dag in samenwerking met de gemeente. Verder beschikt zij over een leefbaarheidsplan: daardoor ontvangen verenigingen en clubs, die zich inzetten voor de Melissantse gemeenschap, jaarlijks subsidie", aldus het bestuur van de raad..
Bestuurlijk zijn altijd actieve mensen nodig om de Dorpsraad goed te laten functioneren. Wie zin heeft om een steentje bij te dragen aan de Melissantse bevolking, schroom dan niet en geef u op bij mevrouw Jos van Prooijen.
Aan het einde van de avond komen de Amazing Singers de avond afsluiten. De avond wordt gehouden in Melishof. Inloop: 19.00 uur – aanvang 19.30 uur.