The Big E-vent bij
Van Mossel OPC Opel

SOMMELSDIJK - The Big E-vent van Opel is gearriveerd bij Van Mossel OPC én dat is goed nieuws. Tijdens de grootste inruilsensatie van Europa, die van 3 tot en met 8 februari plaatsvindt, profiteert u van vele unieke voordelen. Zo kunt u rekenen op een uiterst gunstig inruilaanbod voor uw huidige auto én tel daar, tijdens deze actieperiode, nog eens tot € 2.000,- extra inruilwaarde bovenop. Behalve de extra inruilwaarde ontvangen kopers van een nieuwe Opel personen- of bedrijfsauto een gratis tank- of laadpas ter waarde van € 500,-.

The Big E-vent is deze week toe aan zijn veertiende editie en weet zich inmiddels te profileren als een grootste voordeelshow. Alle modellen van Opel doen mee, ook de bedrijfswagens. Via de website opc-opel.nl kan een inruilwaardecheque worden aangevraagd die enkel nog deze week valt te verzilveren in de showrooms van Van Mossel OPC. Elke dag wordt er bovendien één taxatie uitgeloot, die geen € 2.000,-, maar zelfs
€ 4.000,- extra inruilwaarde oplevert. Bovendien geldt ook tijdens The Big E-vent een zeer scherp financieringstarief van 3,99% en zelfs 0% rente op een Opel Bedrijfswagen.