Afbeelding
Foto:

Jeugdmuziekdag in teken van 75 jaar vrijheid

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op zaterdag 4 april organiseert Stichting Muziekgebouw GO in het teken van 75 jaar vrijheid een Jeugd-muziekdag voor alle jeugdige muzikanten tot 21 jaar.

Tijdens deze dag wordt onder begeleiding van dirigent Jules van de Loo een compleet programma ingestudeerd. Elke instrumentengroep zal worden begeleid door een ervaren muzikant. Deze dag wordt afgesloten met een concert waarbij naast het jeugdorkest ook een groot koor en leerlingen van de cursus Muziektheater van zich zullen laten horen.

Het inschrijfgeld voor de Jeugd-muziekdag is €15,- per persoon. Door middel van subsidies en sponsoring probeert het Muziekgebouw GO de kosten voor de deelnemers van deze Jeugd-muziekdag zo laag mogelijk te houden. Ben je 16 jaar of ouder, dan kun je jezelf inschrijven. Dit kan op de website: www.muziekgebouwgo.nl. Ben je onder de 16, dan moet je eerst toestemming hebben van je ouders(s) en/of verzorger(s). Na ontvangst van de inschrijving sturen wij je een bevestiging met daarin het verschuldigde inschrijfgeld vermeld.

Na ontvangst van het inschrijfgeld ontvang je per mail de bladmuziek en alle andere benodigde informatie voor deze dag. Als je nog maar een paar maanden een instrument bespeelt is het verstandig om met je docent te overleggen of je mee kunt doen.
De dag is op zaterdag 4 april en om 10.00 uur is de eerste repetitie. Het concert is om 19.00 uur. Alles vindt plaats in Dorpstienden in Ouddorp.