Studies over 'Het Vaderhart van God'

DIRKSLAND - Dit jaar organiseren Buutengeweun en Zus&zo vanuit een nieuwe opzet een studie over het Vaderhart van God. Centraal staat de Bijbeltekst in 1 Johannes 3:1. "Zie, hoe groot de liefde is die de Vader ons heeft gegeven, dat wij kinderen van God genoemd worden, en wij zijn het ook."

De studie wordt verzorgd door Dick Pieterman, leraar aan de Bijbelschool in Sliedrecht en Henk Bruggeman. Hij is voorganger van het Vaderhuis in Den Haag. De studieavonden zijn op 3 februari, 2 maart en 6 april van 20.00 tot 21.30 uur. Om misverstand te voorkomen laten de organisatoren weten dat de drie studieavonden los van de conferentie, die in april wordt gehouden, kunnen worden gevolgd. Op deze studieavonden is natuurlijk een ieder welkom. Voor de onkosten wordt een collecte gehouden.

Naar aanleiding van het thema is er ook een conferentie georganiseerd. Deze wordt gehouden op vrijdag 24 april van 19.30-21.30 uur en zaterdag 25 april van 9.30-14.00 uur. De locatie is Van Dongen Transport, Vlakbodem 1 in Dirksland. De kosten voor de conferentie bedragen € 35,-. Dat is inclusief studiemateriaal, koffie/thee en een complete lunch op 25 april. Aanmelden kan via www.buutengeweun/studie.