Studie over 'Het Vaderhart van God'

DIRKSLAND - Dit jaar organiseren Buutengeweun en Zus&zo vanuit een nieuwe opzet een studie met conferentie over het Vaderhart van God. Centraal staat de Bijbeltekst in 1 Johannes 3:1. "Zie, hoe groot de liefde is die de Vader ons heeft gegeven, dat wij kinderen van God genoemd worden, en wij zijn het ook."

De studie wordt verzorgd door Dick Pieterman, leraar aan de Bijbelschool in Sliedrecht en Henk Bruggeman. Hij is voorganger van het Vaderhuis in Den Haag. De studieavonden zijn op 3 februari, 2 maart en 6 april van 20.00 tot 21.30 uur. De conferentie is op vrijdag 24 april van 19.30-21.30 uur en zaterdag 25 april van 9.30-14.00 uur. De locatie is Van Dongen Transport, Vlakbodem 1 in Dirkland. De kosten voor de Vaderhartschool bedragen € 35,-. Dat is inclusief studiemateriaal, koffie/thee en een complete lunch op 25 april. Aanmelden kan via www.buutengeweun/studie.

De organisatie legt uit: "In deze serie van studies over Gods Vaderhart willen we je, door Gods genade, laten zien, hoe immens groot de liefde is die de Vader voor je heeft. Het doel van Jezus' komst op aarde is niet alleen om ons te redden van onze zonden, maar om ons terug te brengen tot een diepe relatie met God de Vader. Pas als je jouw bestemming vind in de liefde en aanvaarding van de Vader ben je geen wees meer. In de liefde van de Vader vindt je jouw identiteit, je zoonschap, je familie, je bestemming, je succes! Bestemming vind je niet in wat je doet of presteert maar wanneer je je volkomen aanvaard weet in de liefde van de Vader. Niet door wat jij hebt gedaan maar door wat Jezus heeft gedaan. Op die basis aanvaardt de Vader je volkomen als Zijn kind. Je mag er helemaal zijn. Je bent een kind van bestemming."

"Door deze studies willen we je helpen om: Een goed beeld te krijgen van wie God wil zijn voor jou als Vader. De belemmeringen op te ruimen waardoor je Gods liefde niet kunt ervaren. Te onderkennen waar jij zelf beschadigd bent in het vaderbeeld wat je hebt. Voel je je wees of zoon? Je bewust worden dat je een kostbaar en geliefd kind van God bent. Te groeien in je identiteit als zoon/dochter en zelf een vader/moeder voor anderen te worden. Ons gebed is dat je geraakt zal worden door de uitzonderlijk grote en onvoorwaardelijke liefde die God de Vader voor je heeft."