Afbeelding
Foto:

Aanmelden evenementen voor Blauwe Stapper

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op 31 maart valt de Blauwe Stapper weer op de mat. In de Blauwe Stapper staat een overzicht wat er allemaal te doen en te beleven is op Goeree-Overflakkee. De uitgebreide evenementenkalender bereikt jaarlijks zo'n 130.000 mensen. De Blauwe Stapper wordt huis-aan-huis verspreid en is daarnaast verkrijgbaar bij het VVV Inspiratiepunt in Ouddorp. Er zijn ook nog circa 40 distributiepunten en VVV-kantoren op Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en Voorne-Putten.

Alle evenementen zijn online terug te vinden op www.vvvgoeree-overflakkee.nl. Daarnaast komt er dit jaar een digitale variant van de Blauwe Stapper uit. Hierin staan de maandelijkse highlights, updates, acties en nog veel meer. Organisatoren kunnen hun evenementen gratis aanmelden voor de papieren versie van de Blauwe Stapper. Ga hiervoor naar vvvgoeree-overflakkee.nl/nl/aanmelden en download het evenementenformulier. De medewerkers van de VVV ontvangen het ingevulde formulier graag uiterlijk 3 februari 2020.

Neem voor meer informatie over de Blauwe Stapper contact op met het VVV Inspiratiepunt in Ouddorp. Bereikbaar via 0187-681789 of info@vvvgoeree-overflakkee.nl.