Zaterdag tentoonstelling P.V. De Reisduif

SOMMELSDIJK - Zaterdag 11 januari houdt P.V. De Reisduif weer haar jaarlijkse tentoonstelling in het clubgebouw aan de Van Gorcumstraat 5.

Er is dan een gezellig 'duivenpraatje' en een heerlijk uurtje 'melken' met de bekende Cees Commijs, een duivenmelker in hart en nieren. Meer info op www.postduivencoach.nl. Dit samenzijn zal starten om 14.00 uur, vervolgens zal vanaf 19.30 uur het rad van avontuur weer volop draaien met mooie prijzen.
Ook de niet-duivenliefhebber is natuurlijk van harte welkom om de sfeer eens te proeven en zich te laten informeren over de duivensport op Goeree-Overflakkee.
Voor veel mensen is dit een geweldige hobby in het omgaan met dieren en elke keer verwonderd te zijn door de oriƫntatie talenten van de duiven.
Zaterdagavond rond de klok van 22.00 uur worden er diverse bonnen verkocht van prominente liefhebbers zowel van Goeree-Overflakkee als ver erbuiten. Het voorbieden verloopt via www.toppigeons.nl
De schenkers worden bij voorbaat bedankt voor hun schenking en de kopers voor het bieden en kopen, te volgen via https://www.toppigeons.com/
Het inzetten van duiven is op vrijdagavond 10 januari, tevens zullen op deze avond de kampioenen worden gehuldigd van het afgelopen vliegseizoen met de nadruk op de deelnemers aan de nationale lange afstandsvluchten, u bent ook hier van harte welkom. De plaatselijke ondernemers worden bedankt voor hun ondersteuning en sponsoring.