Afbeelding
Foto: WWW.WEIGL.BIZ

De Hyundai i10 is volwassen

De nieuwe Hyundai i10 oogt compact, maar is binnen verrassend ruim. De auto is iets lager en breder geworden en staat daardoor stoerder op zijn wielen. In januari komt de auto op de Nederlandse markt.

De Hyundai i10 is sinds de introductie van de eerste generatie in 2008 uitgegroeid tot een succesvol model in Europa. De geheel nieuwe, dynamische vormgeving gaat hand in hand met compromisloos gebruiksgemak en comfort. De uitgebreide veiligheidsuitrusting maakt het plaatje compleet.

Het nieuwe model oogt volwassen. Thomas Bürkle, Chief Designer bij Hyundai Design Center Europe. "Onze designers vonden inspiratie in de technische kleding van atleten, waarin de natuurlijke vormen van de spieren mooi contrasteren met de scherpe en technische graphics."

Optioneel is het Connected Car-platform. Met Bluelink kan de auto op afstand worden bediend met een smartphone-app. Handig is de functie 'Vind mijn auto' om de Hyundai i10 eenvoudig te lokaliseren, de tool om vrije parkeerruimte te vinden en een overzicht van beschikbare tankstations in de buurt, inclusief de actuele brandstofprijzen.

Afbeelding