Afbeelding
Foto:

Auto Koese Middelharnis aangesloten bij EuroRepar Car Service

Recent is Auto Koese aangesloten bij EuroRepar Car Service. Dat is een internationaal netwerk van lokale, zelfstandige autobedrijven. Door zich aan te sluiten bij de organisatie van het Franse Peugeot en Citroën krijgt Auto Koese toegang tot de kennis en materialen van de fabrikant.

Daardoor kan er worden gewerkt met de officiële uitleesapparatuur en fabrieksonderdelen. En de medewerkers blijven op de hoogte van de actuele ontwikkelingen door de trainingen die de fabrikant organiseert. Daardoor kan het bedrijf aan de Kastanjelaan in Middelharnis dat gespecialiseerd is in Peugeot en Citroën dezelfde service leveren als een dealer. Handig voor Peugeotbezitters, want die kunnen in Middelharnis terecht voor service nu dealer Automotions is vertrokken van het eiland.

Kwalitatief hoogwaardige auto's en onderhoud tegen een betaalbare prijs leveren, dat staat bij Auto Koese bovenaan. De standaards voor merkdealers zijn tegenwoordig ontzettend hoog. Showrooms moeten ruimer en luxer en het bedieningsgebied groter. De rekening hiervan wordt bij de klant neergelegd. De EuroRepar dealers vinden dat het anders kán en anders móet. Geen overdreven luxe panden, maar gewoon nette locaties waar mensen graag binnenlopen voor een lekkere kop koffie en een glimlach. We zijn een no-nonsense organisatie. Gewoon doen wat je zegt en zegt wat je gaat doen. Zo simpel kan het zijn!

EuroRepar Car Service heeft zes beloftes voor klanten: een vriendelijk ontvangst, objectief advies, gedegen kennis en apparatuur, kwaliteitsonderdelen, goede prijs en respect voor het milieu. Opvallend is dat er na een reparatie twee jaar garantie zit op de onderdelen en montage. Voor onderhoud zijn er aantrekkelijke pakketten beschikbaar.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding