Wijnen voor de feestmaand

Het is weer december. De laatste maand van het jaar zorgt altijd weer voor veel feestelijke momenten. Aan het begin van de maand vieren wij Sinterklaas, naast het eten van vele zoete lekkernijen wordt er ook tijd vrijgemaakt voor een lekkere maaltijd of een gourmetavond.

Daarna volgt een periode van het toeleven naar kerst. Menig kookboek of magazine wordt bekeken om te komen tot een mooi kerstdiner. Gaan we voor een klassieker, zoals een kalkoen, of gaan we het dit jaar heel anders doen? Een goed kerstdiner kan niet zonder een mooi glas wijn!

Wij hebben deze maand een mooie actie met Barton & Guestier-wijnen.

De basislijn van deze wijn kunt u vinden in de Jumbo supermarkt. Bij Sperling Wijnen hebben wij een aantal appellation-wijnen van Barton & Guestier in het assortiment. Deze wijnen kosten € 7.99 per fles en zijn de hele maand december in de actie.

Er zijn twee witte varianten: de Vouvray, gemaakt van Chenin Blanc, de begeleider van de Aziatische keuken. De Macon Villages, gemaakt van Chardonnay, is lekker bij kip, vis of een varkenshaasje.

En er zijn twee rode varianten: de Bordeaux, gemaakt van o.a. Merlot en Cabernet Sauvignon, is lekker bij een biefstukje, en de Côtes du Rhone, gemaakt van o.a. Grenache en Syrah, is lekker bij de gourmet of een wildgerecht.

U betaalt nu voor een doosje à 6 flessen geen € 47.94, maar slechts € 40,-. Vanaf twee dozen wordt de bestelling bij u thuis bezorgd.

Sperling Wijnen heeft een breed assortiment kwaliteitswijnen. Kijkt u ook eens op onze website!

Wij geven u graag een wijnadvies bij het kerstdiner, u kunt uw vraag eenvoudig stellen via de e-mail.

Ook voor relatiegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij wensen u fijne kerstdagen en een voorspoedig 2020!

Op 13 december, vanaf 19.30 uur, houden wij een proeverij op Sportpark de Kruse (WFB). De entree is € 12,50 en bestemd voor v.v. WFB. Graag voor 8 december aanmelden via info@sperlingwijnen.nl.