Afbeelding
Foto:

DAM-X EVENT

Zo kun je tijdens DAM-X heel eenvoudig kennis maken met watersporten als windsurfen, zeilen, suppen en bodysliden van de waterjump, deelnemen aan de DAM-X Slalom of aan alle leuke activiteiten op het land. Voor de liefhebbers van watersport is er veel te zien bij de boardsport markt, waar alle grote merken uit de watersportscene aanwezig zijn en het mogelijk is nieuwe producten te testen. Trakteer jezelf op een lekkere versnapering bij het food pleintje van Zeker Zeeuws of shop een mooie outfit bij ÈÈn van de lifestyle kraampjes.

Ontmoet daarnaast je windsurfidolen en bewonder de stunts die zij uitvoeren op het water tijdens de finale van ëThe European Freestyle Pro Tourí.

FRIDAY NIGHT EVENT
11 oktober van 19:00 - 23:00 uur

HÈt hoogtepunt van DAM-X! Tijdens deze bijzondere avond beleef je een spectaculaire (licht)show aan de waterkant en kun je deelnemen aan de Run by Night. Geniet daarnaast van live muziek onder het genot van een hapje en een drankje of waag een dansje tijdens ÈÈn van de sets van de DJís. Het evenemententerrein wordt deze avond aangekleed met vuurkorven en prachtige lichtjes, wat zal zorgen voor een visueel spektakel!

RUN BY NIGHT
11 oktober, start run 19:30 uur

Heb jij je al ingeschreven voor de Run by Night? Tijdens deze run leg je een parcours af van 5 kilometer dat pal langs de oever van het Grevelingenmeer loopt en versierd is met allerlei mooie lichtjes! Je kan er voor kiezen het parcours op je gemakje te bewandelen of een nieuw record te vestigen... het kan allemaal zolang het maar lopend is! Dus trek die sportieve outfit aan, zorg ervoor dat je er zo feestelijk mogelijk uitziet en doe mee aan deze gave run!

Het DAM-X en Friday Night Event zijn gratis te bezoeken. Ga naar www.dam-x.com voor het volledige programma en om je in te schrijven voor de Run by Night!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding