© Wim van Vossen Fotografie - OUDDORP - Weekmarkt met de kramen en kraampjes op de ring van ouddorp
© Wim van Vossen Fotografie - OUDDORP - Weekmarkt met de kramen en kraampjes op de ring van ouddorp Foto: Wim van Vossen

De sterke punten van Ouddorp Centrum

Ouddorp Centrum heeft bezoekers het gehele seizoen veel te bieden. Dat is van oudsher het geval, maar dit jaar is de aantrekkingskracht verder toegenomen. Bijvoorbeeld door een uitgebreid en gevarieerd evenementenprogramma – zie de kalender op de pagina hiernaast – en een toename van het aantal parkeerplaatsen.

Een sterk punt van Ouddorp Centrum is de sfeervolle ring rond de kerk. De uitstraling geeft bezoekers direct een prettig gevoel. Tel daar het aanbod van winkels en horeca bij op, en je hebt een unieke plek waar het goed toeven is. Dat geldt evenzeer voor de zijstraten vanaf de ring en het Hoge Pad.

Het winkelaanbod is uitgebreid en het assortiment zeer gevarieerd. Daarnaast is er veel aantrekkelijke horeca te vinden in Ouddorp Centrum. Verspreid over het gebied bevinden zich veel terrassen, waar je heerlijk kunt zitten, eten en drinken.

Het mooie evenementenprogramma – met voor alle doelgroepen wel iets interessants – is een statement van de BIZ Ouddorp Centrum, die op 1 januari 2019 van start ging. In deze (BIZ) Bedrijveninvesteringszone hebben de ondernemers in het gebied de krachten gebundeld om het centrum van Ouddorp nog mooier en aantrekkelijker te maken.

Gratis parkeren

Wie Ouddorp Centrum met de auto bezoekt, heeft sinds kort meer ruimte om te parkeren. Op het nieuwe parkeerterrein Goudsmiene zijn 140 plaatsen. Nog een sterk punt: het parkeren is overal gratis.

© Wim van Vossen Fotografie - OUDDORP - De ring of kerkring van ouddorp, kramen, braderie, gezelligheid, terrasjes,
© Wim van Vossen Fotografie - Terrasjesweer, vakantiegangers, toeristen, uitgaansgelegenheid, Hotel Akershoek, restaurant, recreatie