Afbeelding
Foto:

Van Kempen Interieurs maakt het helemaal af

Kees Vis is een echte klusser. Om de zoveel jaar moet het huis een make-over en rolt hij de mouwen op om aan de slag te gaan. Toch kan hij niet alles helemaal alleen en dus heeft hij voor het perfecte eindresultaat de hulp van Van Kempen Interieurs ingeschakeld.

"Ik heb zelf al het bouwwerk gedaan in het huis. Nieuwe plinten, dat soort dingen, maar voor de inrichting had ik hulp nodig", vertelt Kees eerlijk. "Mijn vrouw en ik hebben allebei onze wensen, dus we moesten een goede middenweg vinden waar we allebei blij mee zijn. Door mijn goede ervaringen met Van Kempen Interieurs zijn we gelijk daar naartoe gegaan." Het stel werd goed geholpen, maar vond nog niet de perfecte inrichting.

"We zijn verder gaan kijken bij andere meubelwinkels en hebben daar ideeën opgedaan over hoe het ook zou kunnen. Maar uiteindelijk zijn we met die ideeën gewoon weer teruggegaan naar Van Kempen in Oude-Tonge", geeft hij toe. "Ze hebben ons enorm goed geholpen. En zelfs toen het fout ging is het meteen opgelost." Er zat kleurverschil in de luxaflex doordat er één uit een andere lichting kwam. "Ze hebben meteen alle luxaflex vervangen, anders blijf je kleurverschil houden. Dat hebben ze echt heel snel en netjes aangepakt."

Inrichting

"Toen we de eerste keer bij Van Kempen kwamen waren we allemaal direct verliefd op de bank", vertelt Kees enthousiast. "Een van de zitgedeeltes kan veranderd worden in een lounge en er zitten usb-punten in verwerkt. Dat laatste vindt onze dochter vooral erg leuk."

Daarnaast heeft Van Kempen ook gezorgd voor de gordijnen, de luxaflex, de zonnewering buiten, de vloer op de bovenverdieping, het kleed, een stoel die bij de bank hoort en de eethoek.

Van Kempen Interieurs

Van Kempen Interieurs is een familiebedrijf dat in 2020 haar 100-jarig bestaan zal vieren. Inmiddels wordt het gerund door de vierde generatie. Het is een bedrijf met een passie voor wonen en doet dan ook alles om de klant blij te maken.

"We zijn enorm blij met het werk dat ze geleverd hebben", laat Kees weten. "Je bent bij Van Kempen geen nummer. Bij binnenkomst krijg je een kop koffie en wat lekkers. Het zijn gezellige mensen die met je meedenken en ze zijn betrouwbaar. De persoonlijke benadering en de kwaliteit vind ik belangrijk."

Tekst en fotografie: Sam Fish

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding