Afbeelding
Foto:

Anne-Lique Mode:

Gezellige dorpswinkel voor damesmode en hoeden

"Een uniek aanbod van dameskleding, van maat 36 tot 54, voor jong en oud. Van veel verschillende merken, waardoor er voor ieder wat wils is. In allerlei prijzen en voor iedere gelegenheid. Voor grote maten hebben we een speciale hoek met extra veel keus. Naast de grote damescollectie is er een grote collectie hoeden voor dames, heren, jeugd en kinderen. Accessoires als tassen, sieraden, sjaals en panty's, en niet te vergeten Sloggi ondergoed en onze stomerijservice", zegt Angelique als ze de vraag krijgt wat Anne-Lique Mode allemaal te bieden heeft.

De zaak is te vinden aan de rand van Yerseke, aan de Langeville 17. Er is volop gratis parkeerruimte. "Verder is de sfeer onze kracht. Anne-Lique is een gezellige dorpswinkel", zegt Angelique, die de zaak runt met haar moeder Joke van den Berge. "We vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en bieden veel service."

Geen wonder dat klanten uit de wijde omgeving Anne-Lique Mode weten te vinden. Sinds de start in 2004, door Joke van den Berge, zit de groei er goed in. Nieuwe trekkers zijn de Brocante Zolder, die net is geopend boven de modewinkel, en de webshop die spoedig de lucht in gaat.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding