Afbeelding
Foto:

Berg & Berg maakt droomhuis af

"We hebben ruim twee jaar de tijd gehad om te kijken wat we wilden doen met de styling van het huis", vertelt Martine. "We hebben een interieurontwerpster in de hand genomen die ons wat ideeën heeft gegeven en daar zijn we zelf op voort gaan borduren. We hebben wat ideeën van haar gecombineerd met die van ons, sommige ontwerpen brachten ons op het pad naar iets anders wat we wilden en andere ontwerpen hebben we rechtstreeks meegenomen." Uiteindelijk besloot het stel de vloer en de jaloezieën te laten verzorgen door Berg & Berg.

"In een paar dagen tijd hebben ze het hele huis voorzien van Jasno jaloezieën en hebben ze in twee dagen zowel beneden als op de bovenverdieping marmoleum van Forbo neergelegd", vertelt Roland enthousiast. "Ze hebben keihard gewerkt, voordat we het wisten lag het erin." "Maar wel met zorg", vult Martine aan. "Het is niet afgeraffeld. Ze hebben ook heel goed nagedacht over hoe het gelegd ging worden, zodat het naadloos doorloopt in de keuken en de hal. Die naden zie je namelijk alleen als het licht erop staat en je moet zelfs dan nog goed kijken. We zijn echt enorm blij met het eindresultaat. Het is geweldig!"

Hulp

Om het de vloerleggers van Berg & Berg wat makkelijker te maken, schakelde Martine de hulp van haar vader in. "We hebben samen vooraf alvast de vloer in het hele huis geëgaliseerd", vertelt ze trots. "Hij heeft ook geholpen bij het leggen van het marmoleum." En dat is niet zo raar als je je bedenkt dat een aantal jaar geleden Het Binnenhuis nog van Martines ouders was, voordat het werd overgenomen en de naam veranderde in Berg & Berg. "Het is apart om andere eigenaren te zien in de winkel van je ouders, maar Bas en Gerrit leveren fantastisch werk. De winkel is in heel goede handen. De klanten vertrouwen hen en daar hebben ze hard voor gewerkt. Het is nooit makkelijk om de schoenen van een ander te vullen, maar ze doen het heel erg goed", aldus een trotse Martine.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding