Afbeelding
Foto: Jaap Peeman

Lizette Vroegindeweij

Mijn naam is Lizette Vroegindeweij, 30 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Menheerse. Een Flakkeeënaar in hart en nieren.

In mijn kinderjaren heb ik op de Groen van Prinstererschool gezeten en daarna op de Prins Maurits mijn havodiploma behaald. Vervolgens heb ik mijn opleiding voor doktersassistente met succes doorlopen. Daarna ben ik zes jaar werkzaam geweest als kaakchirurgassistente in het Ikazia Ziekenhuis. Dit werk doe ik nog steeds met veel plezier, maar nu als oproepkracht in het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland en op de buitenpoli in Hellevoetsluis.

Vanwege de toenemende files op de A29 en om een nieuwe uitdaging aan te gaan, heb ik de keuze gemaakt om mijn kennis te verrijken en een nieuwe opleiding te gaan volgen. Deze opleiding, genaamd Verzorgende IG en maatschappelijke zorg, doe ik in Nieuw Rijsenburgh te Sommelsdijk. Dit is een werk-leertraject. De ouderenzorg heeft mij altijd aangetrokken en ik doe dit werk dan ook met veel liefde en plezier.

Reizen is een van mijn favoriete bezigheden. Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden in de sportschool. Ook vind ik het heerlijk om te wandelen. Het liefst maak ik een wandeling op het Noordzeestrand, op de kop van Goeree. De prachtige natuur, het strand, de rust en het geluid van de zee: voor mij de ideale omgeving om te ontspannen en te genieten van ons mooie Goeree-Overflakkee.