Afbeelding
Foto:

Advertorial - AxxiAuto: eerlijke aanpak met perfectie tot in detail

AxxiAuto in Dirksland is een universeel, full-service autobedrijf. Dat betekent dat je er niet alleen terecht kunt voor de aankoop van auto's, maar ook voor onderhoud en reparatie aan alle merken, APK, lease, make-up en alles wat met automotive te maken heeft.

Voor welk product je ook aanklopt, kwaliteit en service staan op nummer 1, stelt Sjaak Melissant. „Wij werken niet met bodemprijzen, maar onderscheiden ons door perfectie tot in detail." De verkoop van auto's blijft een van de belangrijkste poten van de onderneming, aldus Sjaak. „ We bieden mooie kwaliteitsoccasions in alle segmenten. Voor mensen die iets bijzonders willen, hebben we een afdeling ZOEK_AXXI waar we zoeken naar een "maatkostuum" .Sjaak en zijn team weten waar ze mee bezig zijn, want AxxiAuto heeft inmid-dels meer dan 35 jaar ervaring in de branche. Sjaak: Vier jaar geleden hebben we onze show-room uitgebreid met 1500 m2." Het mooie van het werk is klanten adviseren bij de aanschaf van het best passende vervoersmiddel, vindt Sjaak. „Op een eerlijke, ongedwongen manier een zo persoonlijk mogelijk tintje geven, tijdens en na de aankoop staat bij mij héél hoog in het vaandel. Daarbij maakt het niet uit of een klant rijk of minder rijk is, particulier of zakelijk – iedere klant is er een en iedereen wordt gelijk gewaardeerd."

Inmiddels is compagnon Sebastiaan Touwslager mede eigenaar van Axxiauto. „Ikzelf blijf wel dagelijks betrokken bij alles wat er gebeurt. We hebben een schit-terend bedrijf met een schitterende klantenkring opgebouwd. Daar zijn we trots op en we werken er dagelijks aan dit als zodanig in stand te houden."