Afbeelding
Foto:

advertorial - Brommobiel rijden voor een vast bedrag per maand

Een nieuwe brommobiel van Microcar of Ligier rijden voor een vast bedrag per maand. Dankzij brom! kan dat nu al vanaf 199 euro per maand voor een periode van slechts twee jaar, vanaf 16 jaar en ouder. Met dit private lease-initiatief voor brommobielen biedt brom! zowel jongeren als ouderen een opvallend, nieuw mobiliteitsconcept. Belangstellenden kunnen hiervoor terecht bij Garagebedrijf W. van Trigt in Zuidland.

Met het nieuwe private lease-initiatief voor brommobielen speelt brom! in op de huidige behoefte van consumenten om de maandelijkse kosten voor mobiliteit duidelijk en overzichtelijk in kaart te hebben. Met een brom! abonnement rij je gedurende twee jaar voor een vast bedrag per maand in een nieuwe brommobiel van Microcar of Ligier. Met uitzondering van de brandstof en verzekering zijn alle kosten – waaronder onderhoud – inbegrepen. Klanten van brom! betalen uitsluitend voor het gebruik van hun brommobiel. Na twee jaar leveren ze hun Microcar of Ligier gewoon weer in, of kiezen ze voor een nieuw abonnement.

"Brommobielen worden zowel door jongeren vanaf 16 jaar als door ouderen gereden, maar in beide gevallen vaak maar voor een korte duur. Daarom oriënteren consumenten zich in eerste instantie vaak op oudere en relatief dure gebruikte brommobielen," verklaart René Hoogeveen van G.M.S. & Import B.V., de initiatiefnemer achter brom!. "Met brom! bieden wij een aantrekkelijk private lease-aanbod voor een compleet nieuwe brommobiel voor een relatief korte termijn van twee jaar tegen een vast, laag en overzichtelijk tarief per maand."

Kijk voor meer informatie op www.mijnbrom.nl.