Afbeelding
Foto:

Tentoonstelling 'Blik op Oneindig'

'Blik op Oneindig' is de titel van deze foto-expositie over de Pelgrimstocht op de camino "Via de la Plata" van Sevilla naar Santiago de Compostella. De foto's geven een beeld van de landschappen en de bewoners op de 1.100 km lange pelgrimsroute welke gaat door de streken Andalusië, Extremadura, Castilla de León en Galicië van Spanje. Deze camino is de langste op Spaans grondgebied, Corry en Kees hebben deze camino dit jaar gewandeld van 25 februari tot 12 april. De weg naar Santiago is voor velen een godsdienstige, maar steeds meer pelgrims doen dit vanwege het cultuurhistorische erfgoed op de route, vanwege de fysieke uitdaging, het landschap of om je eigen "ik" weer te herkennen. In 2018 kwamen 3.600 Nederlanders aan in Santiago de Compostella.
In 2006 gingen Corry en Kees voor het eerst, op de fiets, vanuit Middelharnis naar Santiago de Compostella. Deze fietsreis maakte zoveel indruk dat alle fietsreizen die daarna volgden in het teken stonden van deze reis. Steeds werd gezocht naar een aanknopingspunt over Pelgrimeren of een Jakobsschelp en of een beeldje van Jacobus. Na pensionering van Corry en Kees was de tijd rijp om de fiets te vervangen voor de wandelschoenen en de rugzak.
De opening is op zondag 3 november om 15.00 uur (inloop 14.30 uur), wees welkom.

U bent van harte welkom bij deze expositie na de kerkdienst op zondag (vanaf 11.00 uur tot ongeveer 12.00 uur), op verzoek (even aanbellen bij de fam. Schrier die boven de kerk woont) en elke woensdagochtend van 10.00 - 12.00 uur.