Zomerzangdag 'U zij de Glorie'

Donderdag 1 augustus is er om 19.30 uur een samenzangavond in de Ouddorpse Dorpskerk aan de Weststraat 2. De avond, die in samenwerking met de Gereformeerde Zendingsbond wordt georganiseerd heeft als thema: "U zij de Glorie'.

Op het programma staan psalmen en geestelijke liederen. GZB medewerker ds. P.C.H. Kleinbloesem geeft een presentatie over zijn werkzaamheden voor het Cubaproject. Op het Van Vulpen orgel hoopt Jan Bezuijen ons te begeleiden. Er wordt een programmaboekje met daarin opgenomen de tekst van de te zingen liederen uitgereikt. Iedereen is van harte welkom om mee te komen zingen. Na afloop is er de gelegenheid om na te praten onder het genot van frisdrank, koffie of thee. De collecteopbrengst is bestemd voor de GZB.

Andere concerten

In de zomermaanden is de Dorpskerk op zaterdag van 10.00 uur tot 15.30 uur open voor publiek. Om 11.00 uur wordt er een inloopconcert gegeven door een predikant. Op 27 juli a.s. wordt ds. G.J. Baan van Rotterdam-Zuid verwacht en op 3 augustus a.s. ds. E. Agterhuis met zijn echtgenote (viool) uit Heinenoord. Verder staat er een orgelconcert gepland op donderdag 8 augustus a.s. te 20:00 uur. De van Goeree-Overflakkee afkomstige organist Sander van den Houten (*1987) thans organist van de Burgwalkerk en de Broederkerk te Kampen alsmede van de Evangelisch Lutherse Kerk te Den Haag, zal dan zijn passie voor muziek met u als toehoorder delen.