Afbeelding
Foto:

Andy en Jacoline Bijkerk-Voogd verzorgen indrukwekkende presentatieavond

De zaal van Eben-Haëzer was geheel gevuld met jongeren en ouderen, die het zendingsondersteunend werk van Andy en Jacoline een warm hart toedragen. Andy en Jacoline hebben genoten van de persoonlijke contacten met de trouwe achterban: 'Ouddorp voelt voor ons beiden als een warme thuisgemeente'.
Na de opening van de avond was het woord aan Andy en Jacoline.
Het gezinsleven in Suriname is in het laatste jaar sterk veranderd, doordat Mark en Roeland in Nederland zijn gaan wonen. "God heeft rijk voorzien wat betreft personeel bij Maf-Suriname. De Heere geeft een intense verbondenheid met de bevolking, vooral in het binnenland, dan wil je hen ook dienen! De listen van satan worden gevoeld waar Gods Woord wordt uitgedragen, maar God is sterker".
Bijzonder is dat de Trio-Bijbel is uitgedeeld: Kan Panpira = Gods papier/brief. Ook is er verwondering over Gods verhoring van de gebeden om heropening van de Bijbelschool op Kamp Weejo. De Indianen-voorgangers hebben honger naar getrouw Bijbelonderwijs voor hen zelf en om het door te kunnen geven in hun gemeenten. De verkooptafel van de Thuisfrontcommissie bracht € 333,80.
Andy sluit de indrukwekkende presentatieavond af met het laten zingen van Psalm 43 vers 3 en 4 en dankgebed.

Afbeelding