Algemeen directeur Kin Man Kan.
Algemeen directeur Kin Man Kan. Foto:

Restaurant Werelds Punt West aan Grevelingenmeer met nieuw format

"Wij werken met onze mensen (met als basis rond 20 medewerkers in fulltime- en parttime functies) naar een serviceniveau dat bij deze prachtige omgeving aan het Grevelingenmeer past. Met een inspirerende kaart met verfijnde gerechten. Een Frans/Aziatische keuken en met een top chef kok die een super kwaliteit Sushi presenteert". Kin Man Kan spreekt van een uitdaging om het restaurant stevig op de kaart te zetten. Gelet op zijn uitgebreide horeca-ervaring, top leidinggevende functies lijkt dit in goede handen te zijn. Dit alles met het volle vertrouwen en support van de eigenaren: De Ruiter en Bosua.

Gescout

Kin Man Kan heeft een imponerende cv. Zo werkte hij 10 jaar voor Herman den Blijker. Was maître in het Rotterdamse Las Palmas. Was vanaf de start van dit restaurant bij de ontwikkeling betrokken, die leidde tot een winstgevend bedrijf. In 2018 verkocht Den Blijker Las Palmas aan ondernemer en chef-kok Eveline Wu uit Eindhoven. Daar werd Kin Man Kan gescout en kreeg de uitnodiging om het restaurant aan het Grevelingenmeer in Ouddorp als algemeen directeur te gaan leiden. Als je niet zelf solliciteert, maar uitgenodigd wordt, is dat een hele eer, zegt Kin Man Kan. In de rij van functies en contacten bij andere bekende horeca-vestigingen vallen o.a. namen van Robert Kranendonk, meester- kok Ad Janssen en Maison van den Boer.

Reserveringen

"Het is hier aan De Punt een prachtige locatie. Daar hoort een restaurant bij dat uitnodigend is voor onze gasten en bezoekers. In dit zomerseizoen is men vanaf 10.00 uur welkom voor een kop koffie met appeltaart. De keuken gaat rond 12.00 uur open en tot 22.00 uur kan men in rust en sfeervolle omgeving van heerlijke gerechten genieten. Reserveren kan telefonisch of via onze website met de reserverings-app. Ook voor bruiloften en events is dit een uitstekende plek. Wij staan in de top 10 van meest gekozen Nederlandse trouwlocaties, voegt Kin Man Kan er aan toe. De komende periode, passend in de planning, zullen wij ons nog meer onderscheiden op activiteiten.

Geen feesttent

De algemeen directeur wijst op organisatorische veranderingen. Was simpel geteld park en restaurant één in management. Nu staat het restaurant los van het park. "Wij willen geen feesttent zijn. Genieten van het uitzicht op het meer, met rustige achtergrondmuziek. Dat is de insteek. Een wijnbar is een extra faciliteit. Wij willen absoluut af van het imago van bezoekers die zich met flessen drank willen profileren. Het is in de afgelopen weken gebleken dat men deze plek weer weet te vinden. Gestimuleerd door positieve mond-tot-mondreclame. Dat is prettig. Het toont aan dat men voor een gezellig avondje-uit in Ouddorp niet naar Rotterdam of andere locaties buiten het eiland behoeft te gaan. En overdag is een zonnebed met parasol direct aan het meer te reserveren.
Mailadres: receptie@wereldspuntwest.nl / tel.: 0187 745 020. Info@wereldspuntwest.nl.