Afbeelding
Foto:

Gratis excursie voor lezers Eilanden-Nieuws naar Scheelhoek

Na een wandeling van een uur is de groep om 11.00 uur weer terug bij de schuur. Vanaf daar moeten de deelnemers een klein stukje met hun eigen auto rijden naar de nieuwe vogelkijkhut in de vorm van een ei. Daar is het tweede deel van de excursie. Daarin komt het verhaal van het 'Tij' en ook het Droomfonds aan bod. En het is natuurlijk spannend welke vogels er bewonderd kunnen worden. Laat bijvoorbeeld de lepelaar zich zien?

Praktisch

De excursie start op zaterdag 8 juni om 10.00 uur bij de werkschuur van Natuurmonumenten aan de Meester Snijderweg in Stellendam. De excursie duurt tot 12.00 uur. Trek stevige wandelschoenen aan en neem indien mogelijk een verrekijker mee. En eventueel iets te drinken voor onderweg. Boswachter Chantal tipt dat deelnemers eventueel, op eigen gelegenheid, na afloop wat kunnen eten en drinken bij restaurant Loef.

Aanmelden

Mail om aan te melden naar info@eilandennieuws.nl, o.v.v. 'Excursie Scheelhoek'. Vermeld daarbij het aantal personen, naam, adres en telefoonnummer. Heeft u geen e-mail, bel dan om aan te melden naar 0187-745450. De eerste twintig personen die zich aanmelden mogen mee met de excursie.