Koersbal bij het mantelzorgcafé

Op donderdag 23 mei is er een mantelzorgcafé in het Diekhuus te Middelharnis. Op deze middag komt de koersbalclub uit Middelharnis langs om een uitleg te geven over koersbal en bezoekers mogen uiteraard zelf een balletje gooien.

Koersbal is een balspel dat sterk lijkt op jeu-de-boules, maar het wordt binnen gespeeld. In tegenstelling tot bij jeu-de-boules wordt gerold met grotere ballen, die bovendien een afwijking naar links of rechts hebben. De afwijking van de ballen maakt koersbal een uitdagend spel, dat in het begin nog als best lastig zal worden ervaren. Voor koersbal is geen kracht nodig, iedereen heeft gelijke kansen.

De organisatie hoopt alle mantelzorgers te ontmoeten tijdens het mantelzorgcafé. En hopen dat er veel mensen mee willen doen met koersbal. U bent allen van harte welkom in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13.30 uur en het café zal rond 15.30 uur afgelopen zijn. Aan de middag zijn geen kosten verbonden. Graag vooraf aanmelden via m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: 0187-483366, toets 2.

De laatste bijeenkomst voor de zomervakantie is op donderdag 27 juni.