Reviewgekte

Zo geeft Annelies de bushalte in het centrum van Middelharnis het maximale aantal van vijf sterren: "Bushalte in R-NET huisstijl: bushokje, fietsenrek, reizigersinformatiepaneel." Het strand Vrijheidsduinpad is door ruim vijftig mensen beoordeeld. Pepijn geeft vijf sterren en schrijft: "Graven graven graven!" Detlef schrijft over het strand: "Zeer eenzaam op sommige plaatsen. Maar verder leuk."

Ook kerken ontkomen niet aan het strenge oordeel van de reviewers. Zo krijgt een gereformeerde kerk drie sterren van Oswald, die geeft als toelichting onder andere: "Kerk had verwarming en ringleiding, wat prettig was." De Aldi in Oude-Tonge krijgt gemiddeld vier sterren. Tom geeft drie sterren en zegt "Lekker goedkoop". Marlene geeft vier sterren en zegt: "Lekker dichtbij". Dat is nuttig om te weten als je twijfelt naar welke supermarkt je zult gaan...

Het gemeentehuis in Middelharnis is door veel mensen beoordeeld en krijgt gemiddeld 3,9 sterren. Leon geeft vijf sterren en zegt: "Snel geholpen." Ook voetbalclubs worden beoordeeld. Zo geeft iemand één ster en zet erbij: "Slechte scheids". Luke geeft de milieustraat één ster, omdat die op maandag gesloten is: "Wat een onzin".

De lijst kan eindeloos worden aangevuld. Nul sterren voor iedereen die een zinloze review schrijft.