Afbeelding
Foto:

Vriendschappen voor het leven in Breicafé 'Steekje los'

7 jaar 'Steekje los'

Op dinsdagavond 6 maart werd de zeven verjaardag van Breicafé 'Steekje los' gevierd met een oud-Flakkeesche verjaardag. Met iets lekkers bij de koffie werd het feestje geopend. Om 20.30 uur verscheen Adrie Stolk met het draaiorgel de Kleine Victoria om een muzikale felicitatie te brengen.
En… als hoogtepunt van deze feestelijke avond waren ook alle mannen (vrienden, verloofdes etc.) van harte welkom. 18 dappere mannen durfden de uitdaging aan en kwamen gezellig om een borrel. Bij die borrel waren natuurlijk weer lekkere hapjes, want… dat hoort toch bij een verjaardag?
Onder de aanwezigen werd een zelfgebreid paar sokken (met dank aan Nelly Stolk) verloot. Adrie Vroegindeweij was de gelukkige winnaar, maar gunde de fleurige sokken aan zijn schoonzoon Jaco Slui.

Evenement

De feestelijkheden zijn nog niet helemaal voorbij. Op zaterdag 13 april is er een bijzondere haak- en breidag, speciaal voor bezoekers en 'Steekje los'. In het Raad- en Polderhuis wordt om 12.30 uur een lunch geserveerd. Aansluitend is Haakjuffie (van haakjuffie.nl) te gast voor een presentatie en workshop. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Wie deel wil nemen aan deze feestelijke dag, kan een mailtje sturen naar breicafesteekjelos@gmail.com.

Nicole en Gerdie bedanken alle bezoekers voor hun trouwe komst naar 'Steekje los' en spreken de wens uit dat het Breicafé nog jarenlang voor veel creatievelingen een vaste plek is om bij elkaar te komen.
"Want… met breien en haken maak je de mooiste projecten en smeed je vriendschappen voor het leven!"

Breicafé 'Steekje los' volgen? Dat kan via www.facebook.com/BreicafeSteekjeLos.