Afbeelding
Foto:

Wolven over de brug


In de natuurgebieden van Flakkee is ook één en ander veranderd, maar één ding is hetzelfde gebleven: de natuur is er prachtig, de rust aanlokkelijk voor menig diersoort. In de natuurgebieden leven dan ook veel verschillende vogelsoorten en er grazen Heckrunderen en Fjordenpaarden.

Ergens aan de overkant is een nieuwe diersoort gespot. Al vier wolven zijn gesignaleerd en met een mengeling van blijdschap en verdriet begroet. Die dieren weten nog niet van het mooiste stukje Nederland, anders waren ze vast allang op Flakkee komen wonen. De brug is toch niet voor niets aangelegd.

Best kans dat ze binnenkort van een paar trekvogels horen over de prachtige natuur en het vele smakelijke eten op Flakkee. Dan kunnen we ons wel bergen, want natuurlijk willen ook wolven het beste voor hun kinderen. Kijk dus een beetje uit als je via de brug het eiland op rijdt. Voor je het weet loopt er een gelukkig echtpaar wolf met een paar schattige kleine babywolfjes voor je op de rijbaan. Op weg om het mooiste eiland van Nederland nog bijzonderder te maken.

Misschien moeten we de brug maar ophalen…